DESIGN OFFICE
i: info w: works →: next project ←: previous project
g: rotate m: mirror k: invert colors
Project
Camper shop Málaga
Type
Interior
Client
Camper
Year
2020

The first meeting with the Camper team was in a warehouse in Binissalem, a small village in the center of Mallorca. Mainly used as a storage space for old Camper shops that have been refurbished and updated, it also works as a sort of archive with custom-made pieces from Michele De Lucchi, Gaetano Pesce, Ingo Maurer, the Bouroullec brothers or Konstantin Grcic.

Immediately after entering I felt absolutely drawn to this place and proposed a risky idea: “What if I use the warehouse as a temporary factory and I self-produce the entire shop here?” Together with my team we moved to Mallorca in the summer of 2019.

Using just 3 basic elements: perforated metal profiles, corner plates and bolts/nuts we designed and fabricated all the necessary elements for the store: from product display shelves and tables to different seating units, lighting, checkout counter and brand logos. The symmetrical space was conceived to simplify the retail experience: right side for men and left side for women. A custom-made typography was also created to help customers find their shoe size.

As part of the Camper Together project, this is the first time in the history of the company that someone is allowed to design and fabricate an entire shop with his own hands.

Camper.com

Credits

Project manager: Javier Martín
Assistants: Antonio Borlado, Darío Giménez, Vicent Orts
Photo: José Hevia
Documentation: Eugeni Aguiló